Talenten vs behoeften

Hoe ik tot interieurontwerp in combinatie met duurzaamheid ben gekomen? 14 jaar werken bij organisaties die werk maken van duurzaamheid, doet ook wat met je eigen waarden.

Bij Het Goed kringloopwarenhuizen was ik dagelijks bezig zijn met het verbinden van gebruikte spullen met huidige trends. Het maakte me creatief en bewust van de waarde van hergebruik. En bij Aeres Hogeschool Almere, een hogeschool met studies voor een duurzame leefomgeving, voelde ik ook, als medewerker, dat de wereld verbeteren echt bij jezelf kan beginnen.

Waar jouw talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen, ligt je roeping.

In het combineren van interieurontwerp met duurzaamheid zie ik dan ook mijn bijdrage om de wereld letterlijk een beetje mooier te maken.

Steeds meer organisaties, maar ook particulieren zijn zich bewust van duurzaamheid. Hoe mooi is het dat ik voor ondernemers hun visie over een duurzamere samenleving kan door vertalen in het interieur van zijn of haar bedrijf?

Voor particulieren is het doel natuurlijk allereerst een fijn thuis. Deze wordt alleen maar fijner, wanneer in de keuzes duurzaam het uitgangspunt is.

Op deze manier dragen we samen bij aan een mooiere leefomgeving.

quote: Aristoteles

Scroll naar boven