En nu aan de slag

Een plan zonder actie blijft een mooie droom. Blijf niet dromen, maar pak direct door. Lastig? Ik help je ook hier graag mee! We zijn dan toch al op weg. Laten we het samen afmaken. Samen maken we jouw duurzame visie zichtbaar in je gebouw. Ik ontzorg jou van onderzoek tot de uitvoering van het plan.  

Ik ga je helpen te laten zien, wat jij wilt zijn. Wat het jou oplevert ? Allereerst versterkt het communiceren van je zichtbaarheid jouw identiteit. Met als gevolg dat jouw relaties en klanten jou gaan zien als een verantwoordelijke en betrouwbare partner. Ook laat een duurzaam bedrijf zien, dat je geeft om je werknemers. Dit gaat zorgen voor een positief effect op het welzijn en het ziekteverzuim van je medewerkers. En positieve medewerkers hebben invloed op je positie op de arbeidsmarkt. 

De Realitycheck en het communicatie zijn de uitgangspunten voor de acties om jouw duurzaamheid beter zichtbaar te maken. Met projectgroepen van jouw medewerkers en een realistische tijdlijn werken we de acties uit voor de vertaling van jouw duurzame zichtbaarheid. 

Ik ga jou helpen!

  • Ik help jou de duurzame aspecten in jouw bedrijf vergroten
  • Ik laat zien hoe je beter kunt communiceren hoe duurzaam je bent
  • Samen met jou en je medewerkers maak ik je duurzaamheid zichtbaar. In woord en beeld!
     

Jouw project in goede handen

Hoe ik jou kan helpen je duurzaamheid te laten zien

Je krijgt met mij alles in 1 persoon. Met mijn expertise op het gebied van marketingcommunicatie bij duurzame organisaties weet ik hoe het werkt om je duurzaamheid zichtbaar te maken. Daardoor weet ik ook hoe belangrijk het is, dat wat je vertelt daadwerkelijk klopt. En dat wat de klant ziet, aansluit bij jouw verhaal. Dat maakt mij de juiste persoon om jou te helpen met het vertalen van jouw duurzaamheid.

Hoe interieur een onderdeel van je communicatie is

Het interieur is een heel belangrijk onderdeel van de identiteit van jouw gebouw. Als een klant, maar ook als je medewerkers binnen lopen, moeten ze voelen wie je bent en wat je wilt vertellen als bedrijf. Bij het verduurzamen van je bedrijf geldt wat mij betreft het interieur ook als communicatiemiddel. Dat is de reden dat ik me heb gespecialiseerd in duurzaam interieurontwerp. Een interieur wat duurzaam is voor de omgeving, maar ook voor de mensen die er werken.

Een plan zonder actie blijft een droom

Het is jammer dat een plan een plan blijft, omdat je niet weet waar je moet beginnen. Of dat je er geen tijd voor hebt. Door mijn jarenlange ervaring in projectbegeleiding help ik je ook graag met de uitvoering van het plan. Samen, met jou en je medewerkers, gaan we aan de slag om jouw duurzaamheid te communiceren. In woord en beeld!

Alles in 1

Veel consumenten twijfelen aan de intenties van bedrijven. Laat zien dat duurzaamheid echt deel uit maakt van de waarden van je bedrijf. In woord en beeld! Ik ga je helpen te laten zien wat jij wilt zijn.  Laat dat plan niet een plan blijven. En je hebt niemand anders meer nodig, want met mij heb je alle expertise in huis: van onderzoek, naar communicatie, tot en met de uitvoering van het plan, . 

Scroll naar boven