April terugblik: Inspirerend

April 2021 terugblik: Inspirerend

Wat is weer veel gebeurd deze maand! Ik schreef al over mijn deelname aan Team Almere On Stage. Voor wie het gemist had: Een leuke groep leerlingen heeft gesolliciteerd om 1 juni een dagdeel met mij mee te lopen! Omdat dat nog even duurt heb ik een kennismakingsopdracht gemaakt en de leerlingen gevraagd een moodboard over zichzelf te maken.

Boost Your Business

Verder vond half april #boostyourinteriorbusiness plaats. Dit was een week met hele fijne inspirerende Masterclasses voor de interieurontwerper, georganiseerd door Interieur Professional Plaza: De trends door Jan Agelink en 🌍 Christine Boland 🌍 en de impact van Covid-19 hierop, Mieke Langenhuizen over het nieuwe medium Clubhouse en Marie-Gon over hoe je ook heel goed online advies kun geven.

Onderhandelcoach Merel van der Wouden (LL.M) was ook heel interessant, Richard Vink, ook superleuk en inspirerend, Marlou Minten, over online marketing. Ook Marian van Olst heb ik gezien over het maken van moodboards en waar zij haar inspiratie vandaan haalt. Frederique Van Gemert nam ons mee in het maken van flatlays, ik had meteen zin om hierbij aan de slag te gaan. Odette Ex van Ex Interiors was ook heel inspirerend. Ze bracht de visie van mijn werkgever Aeres heel mooi samen met duurzaam interieurontwerp. En als laatste Eva Smitt, Content Queen bij Quibble/Durf te schrijven. Wat een heerlijke energie. Ik kon naar haar blijven luisteren.

Dank allemaal voor de fijne inspirerende week!

Kennismakingen

Ook was ik bij The Substitute collega Klaske Postma van VanHier op bezoek. Wat is zij goed bezig en heeft ze mooie ideeën. Heel leuk om elkaar te ontmoeten! Verder had ik een leuke kennismaking met een makelaar in Almere, die actief is de meest duurzame wijk in Almere en misschien zelfs van Nederland. Wie weet is het de start van een mooie samenwerking. En daarnaast ben ik ook gestart met een Pinteresttraject bij Arlette Dijkstra.

Kortom druk geweest! En genoeg werk aan de winkel. Op naar een nieuwe maand, hopelijk is die wat langer.

 

Scroll naar boven