In het creatieve vak is het als startende ondernemer best lastig om een portfolio te laten zien. Er zijn simpelweg nog geen of weinig echte opdrachten om te laten zien. Uiteraard heb ik wel veel praktijkcases uitgewerkt tijdens mijn opleiding binnenhuisarchitectuur. De visieborden, de ontwerpen en tekeningen, en bijbehorende interieurplannen laten de diversiteit in de ontwerpopdrachten zien. De komende tijd zal ik er een aantal delen.

Tijdens de opleiding heb ik natuurlijk veel geleerd van de ervaring van mijn docent, lichtspecialist Annelies Valentijn. Daardoor leerde ik niet alleen visualiseren en interieur ontwerpen, maar ook over het maken van een lichtplan. Ook deed ik een kleurspecialisatie bij interieurstylist en kleurspecialist Marie-Gon Vos, waardoor ik nog betere kleurkeuzes en combinaties kan maken. En recent volgde ik de specialisatie groenstyling door Judith Baehner van Het Groenlab om me meer te verdiepen in een beplantingsplan .

Dit geeft mij alle vertrouwen dat ik voldoende expertise heb om jouw verhaal te vertalen in een passend ontwerpadvies in interieur, kleur, licht en groen.

Scroll naar boven