Over

Eleanor Roosevelt 

"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"

Eleanor Roosevelt 

Vroeger

Als jong meisje was ik al creatief bezig. Thuis, maar ook bij opa (die timmerman was) en oma (die naailes gaf aan de buurvrouwen). Ik had al snel een eigen handnaaimachine om haute couture te maken voor de Barbie’s. Ook bouwde ik altijd huizen en steden met Lego en knikkers en zette ik mijn eigen kamer op schaal, om net zo lang te schuiven, tot het naar mijn zin was. 

Uiteindelijk belandde ik toch op de MEAO en rolde via het secretaressevak de marketingcommunicatie in. Een aantal jaar geleden deed ik alsnog de opleiding binnenhuisarchitectuur. Met een verdieping in zakelijke interieurs, onderwijs en winkelinrichting.  

Studio M74

Ik werk al ruim 17 jaar bij werkgevers met een heel duidelijke visie op het gebied van duurzaamheid. Werken bij de landelijke kringlooporganisatie heeft mij creatief en bewust gemaakt van de waarde van hergebruik. En bij de hogeschool, met studies gericht op een duurzame leefomgeving, ontdekte ik dat en hoe je zelf het verschil kunt maken. Met Studio M74 kan ik mijn creatieve, communicatieve & organisatietalenten gebruiken om bij te dragen aan een mooiere wereld.

Duurzaamheid in woord en beeld!

Mijn doel is ondernemers helpen hun duurzame aspecten inzichtelijk te krijgen, te vergroten en ze te helpen hoe ze beter kunnen communiceren hoe duurzaam ze zijn. In woord en beeld! 

Met de Realitycheck breng ik je duurzaamheid in beeld. Met (marketing)communicatie en interieurontwerp maak ik een plan hoe jij beter kunt communiceren over hoe duurzaam je bent. In de middelen zijn natuurlijke materialen, circulariteit, hergebruik en levend groen onderdeel van een duurzaam bedrijf. En met projectbegeleiding zorg ik voor de uitwerking.

 

"Ik ontwerp interieurs met duurzaamheid als uitgangspunt. Maar dat is niet het doel.

Mijn doel is een mooi interieur creëren dat past bij jou!"

Meerwaarde

Mijn absolute meerwaarde is de combinatie van marketingcommunicatie, (zakelijk) interieurontwerp en projectbegeleiding. Ik heb hierin veel ervaring opgedaan bij duurzame organisaties de laatste 20 jaar. Door deze expertise weet ik hoe we gebruikers kunnen betrekken en een stem geven bij de verandering. Maar ook hoe ik jouw duurzame visie, jouw identiteit kan visualiseren. In woord en beeld!

Want natuurlijk gaat duurzaamheid verder dan zonnepanelen en isolatie. En ook verder dan een vermelding op de site. Zodra een klant, maar ook je eigen medewerker, binnenkomt, moet hij het voelen, zien en geloven. Dat maakt dat het klopt. Ik help je hier graag bij. 

Laten we samen jouw duurzame visie zichtbaar maken!

Scroll naar boven