Over mij

"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"

Eleanor Roosevelt 

Vroeger

Als jong meisje was ik altijd al creatief bezig. Thuis, maar ook bij opa (die timmerman was) en oma (die naailes gaf aan de buurvrouwen). Ik had al snel een eigen handnaaimachine om haute couture te maken voor de Barbie’s. Ook bouwde ik altijd huizen en steden met Lego en knikkers en zette ik mijn eigen kamer op schaal, om net zo lang te schuiven, tot het naar mijn zin was. 

Uiteindelijk belandde ik toch op de MEAO en rolde via het secretaressevak de marketingcommunicatie in. Een aantal jaar geleden kwam een loopbaanonderzoek op mijn pad, waardoor ik alsnog de opleiding binnenhuisarchitectuur ging doen. 

Lees ook mijn blogs over mijn persoonlijke verhaal

Duurzame interieurs

Mijn laatste twee werkgevers hebben een heel duidelijke visie op het gebied van duurzaamheid. Het werk bij een landelijke kringlooporganisatie heeft mij creatief en bewust gemaakt van de waarde van hergebruik. En bij de hogeschool, met studies gericht op een duurzame leefomgeving, ontdekte ik dat en hoe je zelf het verschil kunt maken. Het was voor mij dan ook zo logisch om me na mijn opleiding binnenhuisarchitectuur te specialiseren in duurzaam interieurontwerp.

Met Studio M74 kan ik mijn creatieve talenten, organisatievermogen en verbeeldingskracht als interieurontwerper gebruiken om bij te dragen aan een mooiere wereld.

  • Wil jij ook bijdragen aan een mooiere wereld?
  • Past een duurzaam interieur goed bij jouw visie?
  • Lijkt het jou ook fijn om totaal ontzorgd te worden?
  • Of zou je graag eens willen sparren hoe je het zelf kan doen?
  • Laat mij je dan helpen met jouw project!

Waarom kiezen voor mij?

Mijn missie is gezond en duurzaam werken, leren en wonen voor iedereen. Natuurlijke materialen, vormen en texturen, (circulair) hergebruik, maar ook levend groen zijn voor mij de basis voor een duurzaam interieur. Elementen uit de natuur en levend groen leveren een positieve bijdrage aan onze welzijn. Een beplantingsplan hoort daarom ook bij een duurzaam interieurontwerp.  

"Ik ben een interieurontwerper met duurzaamheid als uitgangspunt. Maar dat is niet het doel.

Mijn doel is een mooi interieur creëren dat past bij jou!"

Meerwaarde

Mijn absolute meerwaarde is het stukje organisatie van communicatie. Ik heb hierin veel ervaring opgedaan bij duurzame organisaties de laatste 20 jaar. Door deze expertise weet ik hoe we gebruikers of andere bewoners kunnen betrekken en een stem geven bij de verandering.

Maar dit is ook relevant in de communicatie naar leveranciers. Want we willen het interieurplan wel uitvoeren, zoals wij bedacht hebben. 

Laten we samen jouw duurzame interieur realiseren!

Scroll naar boven