Nationale Klimaatweek

Iedereen doet wat! Deze week is het de Nationale Klimaatweek om nóg meer burgers en organisaties te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat.

Naast de dingen die je allemaal als persoon kunt doen, zoals afval scheiden, hergebruik van product en materiaal, zonnepanelen (in deze tijd ook wel praktisch), elektrisch rijden, etc., etc., zet ik mijn kennis en talenten in om een bijdrage te leveren aan een mooiere en gezondere leefomgeving.

✔ Ik zet mijn talenten in.

Ik help ondernemers om hun duurzaamheid beter zichtbaar te maken. Met mijn kennis en ervaring op het gebied van marketingcommunicatie kan ik organisaties helpen inzichtelijk te krijgen waar ze kansen laten liggen en meer kunnen doen om hun duurzame imago te vergroten.

Met mijn specialisatie op het gebied van interieurontwerp kan ik ondernemers helpen hun werkomgeving groener en gezonder te maken. Het resultaat: een betere welzijn en minder ziekteverzuim, meer creativiteit en productiviteit, energiebesparing en luchtkwaliteit en het belangrijkste bijdragen aan een mooiere, gezondere wereld.

Mag ik jou inspireren?

In deze Nationale Klimaatweek wil ik jou inspireren nog meer te doen. Vertel en laat ook zien wat je doet. Dat vergeten (duurzame) ondernemers vaak. Ik denk graag met je mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven