Mei terugblik: Nieuwe energie

En weer is er een maand voorbij.

Eigenlijk stond deze vooral in het teken van vakantie. Dat klinkt heel positief, maar het was best wel chaotisch. Het begon het al met de meivakantie. De kinderen zouden lekker op vakantie met opa en oma. Neefjes en nichtje zouden ook naar de camping komen. Maar helaas corona in de klas bij nichtje, dus deze vakantie werd uitgesteld naar Hemelvaart. Daarna zouden we zelf een weekendje weg. Deze stond nog van vorig jaar. Maar helaas, mijn man had corona klachten. Uiteindelijk negatief getest, maar toch niet fit, dus ook dit weekend uitgesteld naar Pinksteren. Dus zat ik met mijn dochter op 5 mei de hele dag op de bank met comfortfood om de teleurstelling weg te snaaien. Gelukkig duurde het niet lang tot Hemelvaart en Pinksteren. En hebben de kids bij opa en oma en daarna wij met ons gezin nog heerlijk genoten van de minibreaks.

Hoe het begon

Zakelijk gezien leuke ontwikkelingen. Afgelopen maand zijn vier studenten van Hogeschool Rotterdam aan de slag gegaan met een opdracht voor Studio M74. Het gaat hier om onderzoek naar de behoefte van de klant, mijn eigen customer journey en SWOT analyse om de visie op lange termijn te kunnen uitwerken. De enquete is inmiddels uitgezet. Zo benieuwd naar het resultaat!

Ontwikkeling

Mijn traject Top of Mind op LinkedIn van Anoek Schippers heb ik ook afgerond. Het was een waardevol traject. Enerzijds natuurlijk vertelde Anoek me alles over in hoe LinkedIn werkt en hoe je hier mee om gaat. Het is niet meer het visitekaartje om werk te vinden. Het is een miniwebsite, waarop je veel meer kan laten zien, dan ik ooit dacht. Dus goed en belangrijk om er aandacht aan te geven. Maar het was ook een traject van bewustzijn. Ik blijk toch veel meer te vertellen, dan ik vooraf dacht. Want net als jij misschien, dacht ik ook: ‘Wat heb ik nu te melden?’ Maar al pratende over van alles en nog wat, bleek Anoek overal haakjes te zien voor content. Anderzijds leuke gesprekken over hoe het gaat, wat je bezig houdt, wat je meemaakt. Even een uurtje echt voor mij en mijn bedrijf. Heel fijn om te doen.

Ook volgde ik een leuke masterclass van Lisette Molenaar over de archetypes en de communicatiestijl wat daar bij past. Ik ben nog steeds bezig met mijn website. De teksten zijn bijna af, maar eigenlijk wil ik er nog een slag overheen slaan. Maar wanneer is iets echt ooit af 😉. En daarna nog wat stoeien met de layout. First things first, stap voor stap.

Aeres Hogeschool Almere

Het definitief ontwerp voor wat betreft de interieurkeuzes voor Aeres Hogeschool Almere is wel echt afgerond. Nu ben ik nog bezig met de invulling van de zogenaamde specials. Ik kan niet geloven dat het inmiddels juni is. Over 3 maanden gaan we al verhuizen. Het begint wel spannend te worden.

Doe-dag

Ook ben ik druk geweest met de voorbereidingen voor de Doe-dag van Almere On Stage. En heb hiervoor een leuk programma gemaakt met een korte intro over interieurontwerp en fictieve cases. Hier werken ze een interieurontwerp uit van moodboard (met o.a. de kaartjes van Marie-Gon, tot meubelplan). Inmiddels is het 2 juni en ik kan je vertellen dat het erg goed ging om 23 jongeren in de leeftijd van 14-15 tijdens een workshop van 2 uur niet op hun telefoon te laten kijken. Voor herhaling vatbaar, dus!

Ik ben benieuwd wat juni weer gaat brengen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven