Slider

"Light is the magical ingredient that makes or breaks a space".

LICHTPLAN

Verlichting is misschien nog wel belangrijk dan kleur in een interieur. Kleur zie je namelijk niet zonder licht. Verlichting heeft veel meer functies: basisverlichting, functioneel licht om bijvoorbeeld een werkplek of keuken goed te verlichten, accentverlichting om kunst of een mooie boekenwand uit te lichten en natuurlijk draagt licht bij aan de sfeer.

Een combinatie van basisverlichting, direct, indirect en functionele verlichting geeft diepte en sfeer door de schaduweffecten en maakt een werkruimte prettig om in te werken en een huis sfeervol om in te wonen. Als je het gevoel hebt dat er iets niet klopt in de inrichting, kan verlichting zo maar eens een oplossing zijn.

Voor een lichtplan in een bestaande situatie is het fijn om foto's te ontvangen of de ruimte te bezoeken, zodat ik de huidige situatie kan beoordelen. Daarnaast ontvang ik graag een bouwtekening van de ruimte waar het omgaat. We bespreken het interieurprobleem, de functionele eisen en de ontwerpbeperkingen, wat de wensen zijn, of er voorkeuren zijn in stijl en kleur en het budget voor de verlichting.

Voor een nieuwe omgeving is het wel prettig om al te weten hoe het interieurontwerp er uit ziet. Dan kan ik het lichtplan hierop aanpassen. Is dat nog niet bekend, dan kan ik je helpen met een interieurontwerp. Hiermee vertaal ik de wensen naar een compleet interieurontwerp, van concept, naar ontwerp, kleur, meubel en lichtplan.

CONTACT

Heb je behoefte aan een goed lichtplan? Laat het me weten!

Studio M74

Cornelis Matelieffstraat 2 | 1335 RL ALMERE | 06 127 66 196 | studioM74@outlook.com | www.studioM74.nl

Scroll naar boven