Slider

"Design is about making people happy, either functionally, aesthetically or emotionally!"

(ONLINE) INTERIEURADVIES

Ben je bezig met je interieur en heb je snel advies of wat tips nodig? Zit je al heel lang te puzzelen over je indeling? Wil je graag kleur toevoegen, maar weet je niet welke kleur en hoe dat dan wel in balans blijft en past bij de rest van het interieur? Ben je op zoek naar een snelle tip over verlichting of over planten? Ik kan je met een (online) interieuradvies meteen een paar concrete tips en ideeën geven, zodat je weer snel verder kan.

Wanneer je kiest voor een (online) interieuradvies wilt, is het belangrijk om mij een goede voorbereiding te geven. Dit betekent onder andere het aanleveren van een plattegrond en foto's van de huidige situatie. Daarnaast is het belangrijk om alvast goed het interieurprobleem helder te hebben. Wat is de vraag precies. Gaat het om een nieuwe kleur bijvoorbeeld, dan is het prettig als je zelf vooraf een moodboard maakt, zodat ik alvast kan nadenken over een aantal voorstellen.

Dit advies is heel gemakkelijk online te doen. Ik heb een extra camera, waardoor je mee kan kijken wat ik doe. Maar wil je liever dat ik bij je langs kom, dan doe ik dat natuurlijk ook graag. Na afloop ontvang je de uitwerking van het advies, met eventuele stalen via de post.

CONTACT

Heb je behoefte aan een snel (online) interieuradvies? Bel of mail me dan!

Studio M74

Cornelis Matelieffstraat 2 | 1335 RL ALMERE | 06 127 66 196 | studioM74@outlook.com | www.studioM74.nl

Scroll naar boven