Hoe kan ik je helpen?

De eerste maand als ondernemer is voorbij gevlogen. Als ik terug kijk, heb ik vooral veel gedaan aan ontwikkeling. Mijn huisstijl ligt bij een bureau. Ik heb mijn administratie opgezet. Ik ben druk bezig met de site. En ik heb ook nog een offerte mogen uitwerken! Spannend!

Maar ik ben geen bedrijf begonnen om alleen maar te vertellen over mijn ontwikkelingen. Ik ben Studio M74 gestart om je te helpen met het letterlijk mooier maken van je interieur.

Ik ben dan ook heel benieuwd waarmee ik jou kan helpen. Daarom wil ik regelmatig een Q&A organiseren en online een interieurprobleem behandelen. Ook heb ik het idee om maandelijks een inspiratiebord met je te delen op basis van huidige trends of thema's. Uiteraard staan ook tips over hoe je zelf kunt starten met een interieuraanpassing of waar je leuke duurzame keuzes kunt vinden op de checklist. En beelden spreken meer dan woorden, daarom deel ik zeker mijn projecten met je.

Heb jij nog een idee, een verzoek of wat dan ook, laat het gerust weten! Je helpt me hiermee ook inzicht te geven in hoe ik mijn diensten kan aansluiten op jouw behoeften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven