Geen interieurontwerper?!

“Wij kunnen niet zien op je website dat je interieurontwerper bent!” Dat was de reactie van een inkoopcollectief voor interieurontwerpers. Daar moest ik even over nadenken. Is het wel duidelijk wat ik doe?

Groter geheel

Ja, ik ontwerp zeker interieurs. Maar als onderdeel van een groter geheel. Het doel is namelijk niet het interieur. Het doel is het zichtbaar maken van de duurzaamheid van jouw organisatie. En een gezonde werkplek is daar onderdeel van. Een plek waar je medewerkers komen om te werken, maar ook om te ontmoeten en geïnspireerd te worden, waar een fijne akoestiek en luchtkwaliteit is, om zo maar even wat te noemen. Een werkplek, waarmee je als organisatie laat zien dat je betrokken bent bij het welzijn van je medewerkers.

Duurzaam interieur

Dus ben ik een interieurontwerper? Ja! Ik help organisaties met het ontwerpen van die gezonde werkplek volgens de laatste ontwikkelingen. Het nieuwe werken 2.0 is de basis, met flexwerken, ontmoetingsplaatsen, stilte plekken, want daarin heb ik me gespecialiseerd. Met als uitgangspunt duurzaamheid in het (her)gebruik van materialen en het welzijn van de medewerkers, dus met veel groen en elementen uit de natuur.

Laat zien wie je wilt zijn

Maar uiteindelijk is mijn wens voor jou een duurzame organisatie en dat je dat ziet en voelt in alles wat je als organisatie communiceert. Dus ook als je de drempel over stapt. Laat jouw duurzame verhaal geen marketingpraatje zijn om je product te verkopen.

5 reden waarom verduurzamen
5 reden waarom verduurzamen
5 reden waarom verduurzamen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven