Tarieven & werkwijze

Goed voor jou

Hoe groot je ruimte ook is, met een Goed voor jou: uitgebreid interieurontwerp kun je het volgende resultaat verwachten:

Compleet ontzorgd interieurontwerp. Vanuit een concept dat is gebaseerd op jouw situatie werk ik 2D en 3D ontwerpen uit voor de ruimte. Ik stel passende kleuren en materialen voor. En je kunt hierbij een meubel-, licht en beplantingsplan verwachten.

De prijs geldt voor een ruimte van minimaal 20m2, inclusief BTW.
Voor kleinere ruimten maak ik graag een prijs op maat.

Exclusief: meubilair, planten, wand-, vloer- en raambekleding, accessoires, etc.

Goed geregeld!

Als je compleet ontzorgd wilt worden van interieurontwerp naar uitvoering, kan ik met betrekking tot het interieurplan het contact naar leveranciers en aannemer op me nemen. Voor een investering van 10% van het bouwbudget is de projectbegeleiding goed geregeld!

Goede basis!

Goede basis is een (online) interieuradvies om jou te helpen met je interieurkeuzes.  Wanneer jij even een nieuwe blik wilt op je interieur, omdat je al heel lang aan het zoeken bent naar de juiste indeling. Of kun je geen kleur kiezen omdat je zo veel mooi vindt. Of vind je dat het in de donkere maanden toch echt te donker in je huis. Ik kijk graag met je mee. 

Goed uitgewerkt

Wil je naar aanleiding van het interieuradvies een uitgewerkt kleurplan, materialenplan & meubelplan, een lichtplan of een beplantingsplan hebben specifiek voor jouw situatie, dan is Goed uitgewerkt een goede aanvulling op je het Goede basis interieuradvies. Het is zeker aan te raden, omdat het heel fijn is om een plan te hebben om op terug te kunnen vallen als je keuzes moet maken. Afhankelijk van jouw wensen is de uitwerking per uitgewerkt plan 5 euro per m2.

Werkwijze in het kort:

  • Matchingsgesprek om kennis te maken, de inhoud van jouw project te bespreken 
  • Uitwerking van wat we besproken hebben met een passende prijsopgave
  • Opdrachtbevestiging van onze samenwerking 
  • Afhankelijk van de opdracht en de tijdlijn gaan we zaken in gang zetten
  • Uiteraard zijn er tussentijdse afspraken om de voortgang te bespreken en bij te sturen waar nodig

Goede vraag

Heb ik je interesse gewekt, maar heb je nog een vraag?
Elke eerste woensdag van de maand houd ik van 16.00 – 17.00 een ask-me-anything uur.
Je kunt je aanmelden via studioM74@outlook.com.

 

Direct naar:
Scroll naar boven