"A designer is a planner with an aesthetic sense".

Projectbegeleiding voor een nieuw interieur zonder stress

Met het interieurontwerp kan de aannemer aan de slag en kunnen leveranciers de gewenste materialen en producten bestellen. Heb je zelf geen tijd voor het regelen met de aannemer en/of de leverancier? Laat mij je hierbij helpen. 

  • Een interieurontwerp, maar hoe dan verder?
  • Geen zin om zelf op zoek te gaan naar leveranciers?
  • Zie je op tegen het geregel met de aannemer?
  • Of heb je er simpelweg geen tijd voor?

Jouw project laten begeleiden door een expert

Als marketingcommunicatie adviseur was projectbegeleiding onderdeel van mijn takenpakket. Ik kan een deel van de communicatie overnemen naar de aannemer voor wat betreft aanpassingen voor het interieur, zoals elektra, kleuren of wandbekleding. Het voordeel is dat ik betrokken blijf bij de uitvoering en ook bij onverwachte zaken snel kan handelen.

Dat zorgt er voor dat het ontwerp ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt, zoals wij dat hebben uitgedacht. En je hoeft er zelf niet over na te denken. Ik begeleid dan de uitvoering van het interieurontwerp tot en met de oplevering.

Wanneer je het toch graag zelf doet, maar wel graag hulp wilt bij de juiste interieurstukken, dan kan ik ook een shoppinglist samenstellen. Of we gaan samen op pad om de juiste spullen bij elkaar te zoeken bijvoorbeeld als aanvulling op een kleurplan.

Direct naar:

werkwijze & tarieven

portfolio

duurzaam voor mens en omgeving

Scroll naar boven