Materialen & meubelplan

En dan heb je een kleurplan, maar dan de doorvertaling naar de inrichting zelf. Ook dit is heel persoonlijk en wat kies je uit alles wat er te vinden is? Zeker als je voor een duurzaam interieur kiest, kijk je nog wat anders naar het meubilair dan als duurzaamheid geen uitgangspunt is. 

  • Wil jij zonder twijfel de juiste vloer en raambekleding kiezen?
  • Vind jij het lastig om een verschillende meubels bij elkaar te zien voor je ze koopt?
  • Heb je voor jezelf nog niet helder welke stijl en wat voor materiaal de bank of de kast moeten worden?
  • Herken je dat je wel duurzaam wilt kiezen, maar je hebt geen idee hoe?
  • Zou je het fijn vinden als ik je hierbij help?

Met mijn materialen- en meubelplan krijg jij een impressie van hoe jouw interieur er uit kan zien
op basis van jouw wensen en voorkeuren

Een materialen- en meubelplan maken jouw keuzes gemakkelijker

Voor een materialen- en meubelplan verzamel je voor mij een aantal beelden die je mooi vindt. Dat hoeft wat mij betreft niet alleen interieur te zijn. Zet bijvoorbeeld een of twee van je favoriete interieuritems, samen met een beeld van de natuur, je favoriete plant, van een mooi beeld van je favoriete eten en van een stedentrip of vakantie samen, met 3 kleuren die je aanspreken. Meerdere bewoners die hun mening willen geven? Laat hen dan ook zo’n inspiratieboard maken.

Ik bekijk deze beelden en koppel naar jou terug wat ik zie als rode draad, zodat ik zeker weet dat ik een goede vertaling kan maken naar jouw meubelplan. Ik werk dit verder uit in een Plan van Ambitie. Hierin beschrijven we je voorkeuren voor wat betreft de invulling van het interieur, een impressie van hoe dit er uit komt te zien en specificaties. 

Met dit materialen- en meubelplan maak je je meubelkeuzes een stuk gemakkelijker.

Direct naar:
Scroll naar boven