"The color of a home should be a reflection of the people who live inside".

Kleurplan

Kleur is heel persoonlijk en het geeft persoonlijkheid aan je interieur. Maar de juiste kleur kiezen is niet gemakkelijk. En zeker als je medebewoners toch een iets ander idee hebben. Wit is natuurlijk ook een kleur, maar vaak past dat niet bij jouw persoonlijkheid. En dat is jammer.

Er zijn zoveel kleuren om te kiezen, dat er eigenlijk altijd een betere kleurkeuze is dan RAL 9010. Als jij wel wat inzicht kan gebruiken om de juiste kleur te bepalen en/of hoe je kleur kunt gebruiken in je interieur, dan help ik je graag.

Hoe een kleurplan jouw droominterieur maakt

Voor een kleurplan verzamel je voor mij een aantal beelden die je mooi vindt. Dat hoeft wat mij betreft niet alleen interieur te zijn. Zet bijvoorbeeld een of twee van je favoriete interieuritems, samen met een beeld van de natuur, je favoriete plant, van een mooi beeld van je favoriete eten en van een stedentrip of vakantie samen, met 3 kleuren die je aanspreken. Meerdere bewoners die hun mening willen geven? Laat hen dan ook zo’n inspiratieboard maken.

Ik bekijk deze beelden en koppel naar jou terug wat ik zie als rode draad, zodat ik zeker weet dat ik een goede vertaling kan maken naar een concept voor je interieur en een passend moodboard. 

Direct naar:
Scroll naar boven