"Design is about making people happy,

either functionally, aesthetically or emotionally!"

(Online) interieuradvies

Je wilt graag je interieur veranderen. Je bent op je huidige interieur uitgekeken, maar je weet niet goed waar je beginnen moet. Je vindt zoveel leuk en wat kies je dan? En wordt het dan wel een geheel? Wanneer jij even iemand kunt gebruiken die meedenkt en meekijkt, bel mij dan.

Het is toch ook wel vervelend voor je, als je het nèt niet kunt vinden. De juiste indeling, de kleurcombinatie, omdat je zoveel kleuren mooi vindt, of is er iets anders aan de hand, waar je de vinger niet op kunt leggen.

Ik kan je dan zeker helpen. Mijn (online) interieuradvies helpt je weer op weg om jouw interieurkeuzes gemakkelijker te maken. 

Dus:

  • Ben je bezig met je interieur en heb je snel advies of wat tips nodig? 
  • Zit je al heel lang te puzzelen over je indeling? 
  • Wil je graag kleur toevoegen, maar weet je niet welke kleur je moet kiezen?
  • En hoe blijft dat dan in balans en passend bij de rest van het interieur? 
  • Ben je op zoek naar een snelle tip over verlichting of over planten?

Laat mij je helpen met een paar concrete ideeën en tips in een (online) interieuradvies, zodat je weer snel verder kan.

Voor een (online) interieuradvies stuur ik je vooraf een intakeformulier voor wat achtergrond informatie over jou (en de andere bewoners) en waar je precies bij geholpen wilt worden. Ik vraag daarbij ook om de plattegrond van jouw huis en foto’s van de huidige situatie mee te sturen.

Dit advies kan online en op locatie. Voor online heb ik een extra camera, waardoor je mee kan kijken met wat ik doe. Liever advies op locatie, dan doe ik dat natuurlijk ook graag. Na afloop ontvang je een samenvatting van wat we hebben besproken.

Wil je naar aanleiding van ons gesprek een kleurplan, materialenplan & meubelplan of een lichtplan compleet uitgewerkt hebben, dan doe ik dat ook graag voor je. Klik dan even op de icoontjes hieronder, om te lezen hoe dat werkt.

Kleurplan

Materialen & meubelplan

Lichtplan

Beplantingsplan

Interieurontwerp

Tarieven & werkwijze

Scroll naar boven