Wonen

Een nieuw interieur zonder stress

Je gaat nieuwbouwen, verbouwen, verhuizen of gewoon toe aan een nieuw interieur. Superleuk vooruitzicht, maar tot je er eindelijk zit, moet er nog veel gebeuren. Je vindt zoveel leuk, maar keuzes maken, geeft je meer stress dan je dacht. Je wilt het voor jezelf leuk, maar ook voor de rest van je gezin. En iedereen heeft een mening. Je vraagt je werkelijk af waar je beginnen moet!

  • Herken jij dat tijd en kennis je tegenhouden om je interieur eens goed aan te pakken?
  • Ben jij er ook aan toe om bewustere keuzes te maken?
  • Vind jij de gezondheid en het welzijn van je gezin ook belangrijk?
  • Zou jij blij worden als dit ook in jouw interieur samenkomt?
  • Zou je het fijn vinden als gespecialiseerd duurzaam interieurontwerper jou hierin kan helpen?

Aan de andere kant sta je ook stil bij wat je koopt. In de supermarkt, je kleding, etc. Als jij je impact belangrijk vindt, dan past een duurzaam interieur perfect bij jou. Met een duurzaam interieur investeer je niet alleen in een fijn persoonlijk thuis, de welzijn van je gezin, maar ook in een mooiere wereld. Hoe? Lees dat onder de button Duurzaam voor mens en omgeving.

 

Interieurontwerp

Projectbegeleiding

Interieuradvies, licht, kleur, materiaal & plant

Werkwijze & tarieven

Duurzaam voor mens en omgeving

Portfolio

Geen miskopen met een goed interieurontwerp

Als interieurontwerper, gespecialiseerd in het creëren van duurzame interieurs, denk ik graag met je mee over het verduurzamen van jouw interieur. Uitbesteden gaat je veel rust geven. Ik help jou alles te laten samenkomen, wat je mooi vindt, wat de anderen mooi vinden, maar ook functioneel. Geen tijdrovende winkelbezoekjes, geen miskopen, hoe klinkt dat?  Met mijn interieurontwerp en advies maak jij jouw interieurkeuzes sneller en gemakkelijker.

Het resultaat is een mooi interieur waar jij en je gezin je fijn voelen, dat is het doel. Daarom is de uitwerking ook duurzaam, duurzaam voor mens en omgeving. 

Als dat geen fijn gevoel geeft?!

Scroll naar boven