"A designer is a planner with an aesthetic sense".

Projectbegeleiding voor jouw nieuwe interieur zonder stress

Met het complete interieurontwerp kan de aannemer aan de slag en kunnen leveranciers de gewenste materialen en producten bestellen. Desgewenst kan ik de uitvoering van het interieurontwerp uit handen nemen. 

Ik kan je ontzorgen bij de uitvoering van complete interieurontwerp. Het grote voordeel is dat ik betrokken blijf en bij onverwachte zaken snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk: Het ontwerp wordt uitgevoerd, zoals wij dat samen hebben uitgewerkt. 

Jouw project laten begeleiden door een expert

Ik heb een achtergrond in marketingcommunicatie, waarbij ik veel projectwerk deed. Zonder zorgen kan ik de organisatie en communicatie overnemen tijdens het project.

In een duurzaam interieur vind ik de welzijn van de mens ook heel belangrijk. Ik kan als projectbegeleider met een projectgroep jouw visie, maar ook de behoeften van de gebruikers samenbrengen. Ook kan ik een stukje interne communicatie verzorgen door vlogs en nieuwsbrief items zodat ook de rest van de gebruikers betrokken worden bij het proces.

Een absolute meerwaarde voor jou als ondernemer.

Je kunt me dan namens de organisatie inzetten als contactpersoon met de leveranciers over de keuzes en de planning (Programma van Ambitie) en ook de aannemer over aanpassingen in elektra, kleuren of wandbekleding, die voor de inhuizing gereed moeten zijn.

Het is jouw visie, jouw bedrijf

  • Heb je vaste leveranciers voor je inrichting?
  • Zij maken de keuze voor jou uit hun vaste assortiment?
  • Is de uitvoering dan ook echt een vertaling van jouw visie?

Als je dan gaat investeren in een aanvulling of nieuw interieur is het wel jammer wanneer de uitvoering dan niet echt past bij jouw visie. Hierin kan ik jou helpen. Ik ben onafhankelijk. Juist omdat je vaste leveranciers hebt is het belangrijk, dat een onafhankelijk iemand een goede vertaling van jouw visie maakt.

Geen enkel bedrijf is zo standaard, dat het standaard assortiment 1 op 1 aansluit. Ik vind het altijd mooi om wat niet standaard items te vinden, waardoor het echt persoonlijk wordt. Met een Programma van Ambitie zorgen we voor een goede briefing richting de leveranciers.

Direct naar:
Scroll naar boven