Werken

Jij bent als organisatie al goed bezig met duurzaam ondernemen. Maar klopt het verhaal ook als je collega’s of je klanten bij jou over de drempel stappen? Ik denk graag met je mee om ook jouw interieur te laten aansluiten bij jouw identiteit en visie over duurzaamheid.  

  • Wil jij ook bijdragen aan een betere wereld?
  • Wil je dat je jouw visie over duurzaamheid echt dagelijks ziet en voelt?
  • Vind jij de gezondheid en het welzijn van je collega’s belangrijk?
  • Zou jij blij worden als dit ook in jouw bedrijfsinterieur samenkomt?
  • Herken jij dat tijd en kennis je tegenhouden om het aan te pakken?
  • Zou een gespecialiseerd duurzaam interieurontwerper jou hierin kunnen helpen?

Het interieur heeft veel invloed op je organisatie. Natuurlijk is een fijne werkplek voor je collega’s goed voor hun welzijn. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen fijner werken in een omgeving met veel natuurlijke elementen, zoals levend groen, natuurfotografie, dan wanneer dit er niet is.

Maar heb je er wel eens bij stil gestaan wat het doet voor je arbeidsmarktcommunicatie en je verkoop? Als je als organisatie laat zien waar je voor staat en het houdt niet op bij het product, waarbij ze zien dat de collega’s trots zijn op de organisatie, is dat aantrekkelijk voor nieuwe collega’s, maar ook voor de verkoop. Afnemers zullen zien dat je visie klopt en zullen dan sneller geneigd zijn je product aan te schaffen. Als dat geen win-win is? 

Totaal interieurontwerp

Projectbegeleiding

Werkwijze & tarieven

Duurzaam voor mens en omgeving

Portfolio

Blogs

En waarom wachten tot je gaat nieuwbouwen, verbouwen of verhuizen? Door covid-19 ontstaat er ook een nieuwe manier van werken; op kantoor en thuis. Dit is dus ook het moment om eens na te denken over downsizen en de ruimte anders te benutten. 

Laten we samen jouw visie visualiseren in je interieur. Duurzaam, met oog voor de wereld en de mensen om je heen. Van binnen uit, dat maakt jouw verhaal en dus jouw merk nog sterker. 

Scroll naar boven