De dag van de duurzaamheid

10 oktober, de dag van de duurzaamheid. Heel lang geleden toen ik werkte bij kringlooporganisatie Het Goed, was op 10 oktober ook de dag van de kringloop. En ik moest even terug denken aan zoiets leuks!

Creatief hergebruik

Ik weet nog goed dat we toen op de Woonbeurs stonden, ik denk dat het zeker een jaar of 15 geleden is. We waren gevraagd door Marie-Gon. Creatief hergebruik begon net op te komen en dat wilde Marie-Gon laten zien op de beursvloer.

We stonden daar met een stand, mooi ingericht met kasten, hoog en laag, stoelen, allemaal leuk ‘gepimpt’ in heerlijke roze tinten, met hier en daar een tipje groen. Alle Het Goed winkels hadden spullen ingezameld om workshops te kunnen geven: etagères maken en bordjes pimpen. Het was zo leuk, echt uniek in die tijd en zo druk, het leek wel of iedere bezoeker een workshop deed. Daar lieten we als Het Goed de mogelijkheden zien van wat je kunt doen met hergebruik. Je wist direct waar Het Goed voor staat. De stand was een creatieve, beetje gekke (door het roze) vertaling van hun identiteit. Ook de labels en receptkaarten pasten daarbij, op FSC papier uiteraard. Het klopte helemaal.

Tijd voor de Realitycheck

Dat is ook wat ik jou gun. Dat alles wat je doet een visuele vertaling is van waar jij voor staat. Van pen tot standbouw, van website tot interieur. En dan niet hoe je het altijd al deed, nee, de tijden zijn veranderd: duurzamer!

Ik denk dat het tijd is (daarom de klok) voor de Realitycheck! Geen mooiere dag om een afspraak in te plannen dan op de Dag van de Duurzaamheid. https://lnkd.in/eUTMmAFn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven