LIKE A BLUE BERRY PIE

Voor Sanne en Max

Dat is het gevoel dat deze keuken moet geven.

Een mooie balans van genieten van het leven, ontspannen, met kleuren en materialen die duidelijk teruggrijpen naar de natuur.

Opdrachtgevers: Sanne en Max zijn eind twintig en hebben een jaren 30 woning gekocht. Sanne werkt in een patisserie en Max is accountmanager. Ze hebben mij gevraagd eens mee te denken over de keuken, omdat ze er zelf niet goed uit komen. In het programma van eisen laten ze weten dat de deur weg mag of verplaatst. Dat ze de keuken wel onderdeel van de woonkamer willen laten zijn, zonder dat de keuken helemaal open is.

Voor deze opdracht zijn een concept en visualisatie, een interieurontwerp, een meubel- en keukenplan, een kleuren- en materialenplan en een lichtplan uitgewerkt. Wil je weten wat ik voor jou kan doen, neem dan contact met mij op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top