VIBES FROM THE BEACH

Voor Puck en Tycho

Geïnspireerd door de schelpenverzameling van Puck en Tycho heb ik het concept Vibes from the Beach uitgewerkt. De schelpen komen van stranden over de hele wereld. Met dit concept breng ik het gevoel van hun reizen en het strand terug in hun slaapkamer.

Het concept geeft de slaapkamer het voetjes-in-het-zand-en-relax gevoel. De natuurlijke tinten krijgen diepte en spanning door de verschillende texturen in de materialen zoals het riet en het hout en de texturen in de stoffen.

Opdrachtgevers: Puck en Tycho zijn midden 30 en wilden na jaren een nieuwe slaapkamer met inloopkast. Puck is adviseur bij een bank en Tycho heeft een barbierszaak. In ons gesprek vertelden ze over hun schelpenverzameling en dat ze die graag een plekje wilden geven. Daarnaast wil Puck graag een inloopkast en een zitje in de slaapkamer

Voor deze opdracht zijn een concept en visualisatie, een interieurontwerp en een handgemaakte 3D visualisatie, een kleuren- en materialenplan en een lichtplan uitgewerkt. Bel mij als ik wat voor jou kan betekenen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top